23 september 2017
15:00

Västerhaninge IF

Referat: Tullinge TP FK - Västerhaninge IF

Svårt att skriva ett referat men det krävdes fyra utvisningar och två straffar för att Tullinge skulle vinna matchen. Vi får ta domaren först. En fruktansvärt dålig insats av en domare som tappade matchen redan efter 10 minuter. Trots det god stämning på planen, spalarna i lagen bör hyllas. Domaren visste inte ens att det är elva meter till en straffspark. Han stegade nio korta steg när spelare protesterade i lugn och saklig ton slet han vildsint upp sitt röda kort. Samma vid nästa strraff då vi vädjade till assisterande domare slet han direkt upp sin kortlek.
I den här matchen var det nära mycket nära att vi klivit av planen. Det spelade ingen roll vad vi gjorde domaren hade bestämt sig hur det skulle sluta. En schysst och lugn match där han lyckas med konststycket att visa ut fem spelare och hur många varningar var det inte någon som kunde hålla räkningen på... För oss spelar resultatet egentligen ingen roll men för andra lag i serien måste det kännas hemskt.

Nu till matchen. Hallman som målvakt !!! Västerhaninge började bäst, ett mönsteranfall på högerkanten där Jasmin slår in bollen och Ibbe möter på ett. I den 18:e minuten passivt försvarsspel på vänsterkanten bollen in, lite kalabalik till en Tullingespelare som enkelt rakar in kvitteringen.
Andra halvlek Västerhaninge fortsätter kontrollera spelet. 50:e gör Mohammed 1-2 på pass av Christian . 1-3 Jasmin en riktig kanon från trettio spikrakt upp i krysset pass även denna gång av Christian. Resten struntar vi att skriva om det har vi redan gått igenom här ovan.